Всесвітній тиждень грошей

Національний банк інформує, що з 18 до 24 березня 2024 року в Українівідзначатиметься Всесвітній тиждень грошей (англ. Global Money Week 2024), вякому щороку беруть участь більше 100 країн світу. Національний банк є офіційним координатором Global Money Week в Україні.

Всесвітній тиждень грошей – це щорічна міжнародна освітня кампанія зпідвищення фінансової обізнаності, метою якої є звернути увагу суспільства наважливість розвитку фінансової свідомості дітей та молоді, поступовогоопановування ними необхідних знань, умінь, навичок, формування менталітету іповедінкової моделі, потрібних для прийняття зважених фінансових рішень, щобу результаті досягти фінансового добробуту й стійкості.

“Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнєˮ – це офіційна тема Global Money Week у 2024 році. Вона фокусується на безпечному управлінні грошимата підкреслює важливість відповідального та інформованого ставлення доособистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміннязахищати свої гроші.

Дати проведення заходів: із 18 до 24 березня 2024 року.

Як педагогам долучитися до заходів:

1) заповнити форму для реєстрації до 15 березня 2024 року: https://forms.gle/3QePdXJvwQJeFJ1U6;

2) зареєструватися на онлайн-зустріч з організаторами 01 березня 2024 року о 15.00 за посиланням: https://cutt.ly/WwZ63KPu.

Отримати відповіді на додаткові запитання можна, надіславши їх на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,

зазначивши в темі листа “Global Money Week”.

Дізнатися більше про заходи й умови конкурсів, знайти посилання на навчальні матеріали, які допоможуть підготуватися до проведення Всесвітнього тижня грошей, можна на лендингу Національного банку: https://events.bank.gov.ua/gmw2024. Повну інформацію також буде розміщено на веб сайті Центру фінансових знань “Таланˮ: https://talan.bank.gov.ua/

та на його сторінках у соціальних мережах.

 Сподіваємося на плідну співпрацю з метою підвищення фінансової грамотності підростаючого покоління українців.