Наказ №16 від 28.10.2021 р.

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ
ЛОХВИЦЬКИЙ МЕДИЧНИ Й ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ
 ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
 НАКАЗ

28.10.2021                                         м.  Лохвиця                                                № 16

«Про посилення заходів
безпеки у коледжі у зв`язку
 з введенням додаткових
карантинних заходів
на території м. Лохвиця

    З метою запобігання коронавірусної хвороби, відповідно до вимог наказу Міністерства охорони здоров`я від 04.10.2021 р. «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов`язковим профілактичним щепленням», Постанови Кабінету Міністрів України              від 09.12.2020 р. №1236 (зі змінами від 20.10.2021 р., постанова №1096),            а також рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

НАКАЗУЮ:

1.    Посилити протиепідемічні заходи безпеки у коледжі.
2.    Всім учасникам навчального процесу суворо дотримуватися «Протиепідемічних заходів у Лохвицькому медичному фаховому коледжі на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», затверджених 30.08.2021 року.
3.    Відповідальним особам, інженеру з охорони праці, головам циклових комісій, кураторам груп провести додаткове роз`яснення для працівників та студентів про заходи безпеки та обмеження під час карантину на території громади м. Лохвиця.
4.    Відповідальній особі, що здійснює контроль за проведенням обов`язкових профілактичних щеплень проти COVID-19 (Скуйбіда О.А.) щоденно інформувати керівний склад щодо стану щеплень серед учасників навчального процесу та вчасно надавати інформацію про щеплення до департаменту охорони здоров`я, департаменту освіти та науки та інших установ відповідно до вимог.
5.    У зв`язку з введенням додаткових заходів безпеки на території Лохвицької громади заборонити відвідування закладу працівникам коледжу які не мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат), негативний результат тестування методом ПРЛ або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою єдиного державного веб-порталу електронних послуг (Портал Дія).
6.    Заступнику директора, головам циклових комісій, кураторам груп, психологу коледжу провести роз`яснювальну роботу в закладі серед учасників освітнього процесу, а також їх родичів щодо проведення вакцинації.
7.    Відповідальність за організацію заходів та виконання наказу покласти на заступника директора з навчальної частини Наталію Токар.
8.    Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.





Директор коледжу                          Анатолій ЦАРИННИЙ