Досягнення наших випускників

Вітаємо  випускників, які  закінчили наш коледж в 2023 році!

Протягом всіх років навчання Гузей Діана (Ф-41 гр.) та Гацько Сніжана (С-41 гр.) отримали всі оцінки «відмінно» з усіх предметів.

Чудові результати навчання показали: Литвин Анастасія та Шміт Наталія (Ф-41гр.), Степаненко Анастасія та голова студентської ради Швець Світлана(С-41 гр.), Попова Анастасія (С-43 гр.).

Неодноразово приймали участь  в республіканських, обласних, місцевих конкурсах члени творчого колективу «Білий птах»:

Литвин Анастасія - солістка колективу, володар 1 премії на Всеукраїнському конкурсі «Ліра Гіппократа» та 1 місця в обласному конкурсі «Студентська весна»;

Гацько Сніжана та Щербина Надія – солістки колективу, входили в склад тріо бандуристок «Колежанки», переможці у Всеукраїнському конкурсі «Ліра Гіппократа» та    обласного конкурсу «Студентська весна», прийняли участь у відкритому обласному заході «Струни української душі».

В фольклорному ансамблі «Цокотухи» грали на народних музичних інструментах та співали українські народні пісні: Литвин Анастасія, Щербина Надія, Гацько Сніжана, Швець Світлана, Старушка Вікторія.

Наші спортсмени завжди приймали активну участь в різних змаганнях:

Саловська Яна – чемпіон області з легкої атлетики,  неодноразово отримувала статус «Спортсмен року» коледжу.

Степаненко Анастасія стала «Кращою спортсменкою Дня здоров’я».

Саловська Яна, Гацько Сніжана, Швець Світлана, Степаненко Анастасія, Старушка Вікторія разом з іншими волейболістами коледжу зовсім нещодавно зайняли 2 місце на обласних змаганнях з волейболу.

Залишайтеся активними і небайдужими!

Щасти вам, випускники!